Cervesa artesana ecològica CESC

Cervesa CESC recomana el consum responsable

Cerveses elaborades exclusivament amb matèries primeres ecològiques degudament certificades. No es fan servir additius. Són cerveses vives, sense filtrar ni pasteuritzar. Per això en el fons de les ampolles trobareu el pòsit resultant del procés de maduració.

Les cerveses CESC són elaborades segons la anomenada llei de puresa alemanya de la cervesa (Reinheitsgebot en alemany), o sigui, en la seva elaboració només fem servir aigua, malts, llúpol i llevat. Per fer la segona fermentació en ampolla afegim a la cervesa acabada de fermentar una part de most del mateix lot que separem abans d'enviar al fermentador.

Xesca

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació).

Nota de tast: Poca escuma blanca però persistent. Aroma a cereal i lleuger a llúpol herbal-floral. Entrada sedosa. Gust a llúpol acompanyat de molt cos, poc amarga, final aspre i sec. Postgust fresc a llúpol.

Malts Pilsner i Carahell Ecològics

Llúpols ecològics de la la zona bavaresa de Hallertau.

ALC: 5,5% IBU: 35

Júlia

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació).

Nota de tast: Cervesa torrada de color marró tèrbol. Destaca pel seu aroma a cafè. Cos lleuger i amb poca amargor. Molt poca presència de carbònic.

Malts Pilsner, Caramunich i Carafa Ecològics

Llúpols ecològics de la la zona bavaresa de Hallertau.

ALC: 5,4% IBU: 22

Marion - Esperit d'ordi

Vols saber quin és l'origen del nom de la cervesa?

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació). En aquesta cervesa no hem aplicat els processos de segona fermentació en ampolla, per tant, es tracta d'una cervesa que conté una quantitat inapreciable de gas procedent de la fermentació principal, com la cervesa que prenien a l'Edat Mitjana. Podem dir, per tant, que es tracta d'una cervesa SENSE GAS.

Nota de tast: Color rogenc sense escuma i amb molt poc carbònic. Aromes torrefactes. Sabor maltós dolç amb notes torrades i caramel. Molt untuosa i sense presència de llúpol. Final refrescant tot i la untuositat.

Malts Vienna, Caramunich i Carafa Ecològics

Llúpols ecològics de la la zona bavaresa de Hallertau.

ALC: 5,8% IBU: 22

Alba

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació), estil Weissbier.

Cervesa de blat tradicional, lleugera i un punt àcida, com correspon a les cerveses de blat, que la fa molt refrescant.

Malts de blat, Pilsner i Carahell Ecològics de Baviera.

Llúpols ecològics de la la zona bavaresa de Hallertau.

ALC: 5,2% IBU: 18

Segueix-nos al Facebook cervesa-cesc.facebook

C.E.S.C., S.L. 2014